Raspberry Cleansing Milk 150gr

IDR 566,500.00
150gr
Add to Wishlist

Skin Dewi - Organic Skincare

Gentle emulsion milk cleanser enriched with brightening papaya extracts, anti-oxidants and purifying oils. Deeply cleanses as it hydrates and brightens.

Part of Brightening series.

 

Dewi:
“Many times, people come to me seeking a solution to their skin issues, and it always surprises them when most of these problems can be easily resolved simply by switching their cleanser. “The stronger the better” logic definitely does not apply to proper facial cleansing. In fact, most people are using cleansers that are too harsh, which results in sensitized, dehydrated and angry skin that react as dry patches, acne or overcompensating sebum production – the exact skin issues they came to me with. This delightful cleansing milk is made from a balanced blend of oils that cleanses deeply into the pores without ever drying out the skin. It’s a favorite amongst my dry skin-types clients!”

 

About:
A creamy, silky, emulsion-based cleanser carefully designed with a blend of purifying and hydrating facial oils. This beautifully balanced fusion melts into pores for deep but gentle removal of daily grime, lifting out impurities and soothing the skin as it rebalances the skin’s natural pH for amazing comfort and radiance. Brightening Papaya Extract and Raspberry Oil, which target and combat hyperpigmentation, are blended with powerful anti-oxidant vitamin B3 to boost the production of ceramides and fatty acids, and replenish the skin’s natural oil. This harmonious combination of botanical and advanced actives gently exfoliates, hydrates, softens and brightens.

 

 


Anonymous

Face wash terbaik yg pernah sy coba by far. Pengiriman jg cepat.

Raspberry Oil
Stimulates cell repair,replenishes moisture, high in ellagic acid and essential fatty acids

 

Vitamin B3
Anti-aging, increases production of ceramides and fatty acids, strengthen skin’s protective barrier

 

Papaya Extract
Helps lighten hyperpigmentation, exfoliates dead skin cells, improves overall skin tone and texture

 

D-panthenol
Healing, plumps and moisturizes, locks in moisture, reduces the appearance of wrinkles and fine lines


Tips:
To use, pour a coin size amount on the palm, massage gently and thoroughly onto damp skin using upward circular motions. Rinse off with water.

Recommended for dry skin.

Raspberry Cleansing Milk is a part of the Brightening series. For even more comprehensive brightening and hydrating results, we recommend using this product in conjunction with Ginkgo Biloba Firming Cream.

 

 

Ingredients:

Aqua, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Camellia Oleifera Seed Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Niacinamide, D-Alpha Tocopherol, Benzyl Alcohol, D-Panthenol, Amorphophallus Konjac Root Powder, Carica Papaya Fruit Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cymbopogon Martinii (Palmarosa) Oil, Citrus Sinensis Dulcis (Orange) Peel Oil, Benzoic Acid, Glycine Soja Oil, Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. *Geraniol, *Limonene, *Linalool. *from natural essential oils

Bold = organic ingredients

Anonymous

Alhamdulillah menggunakan skin dewi, wajah semakin cerah, tidak brutusan dan yang gak ada lawan adalah KELEMBAPANNYA!!! Jadi wajah serasa sehat dan pede meski g pake make up. Kalau keramahan untuk konsultasi, g diragukan lagiii. love U skin dewiiii, ditunggu sunscreenyaaaa

Anonymous

Enak banget di pakainya, sesuai ekspektasi. Bau nya herbal gt, teksturnya cream dan ga berbusa . Setelah di bilas kulit auto lembap dan ga bikin kulit ke tarik . Suka banget

Anonymous

Hi..Skin Dewi..sesuka itu ama semua product skin dewi, product pertama coba thyme blemish langsung suka wanginya, dan pastinya lgs ngefect bgt di muka, finally ketemu skin care yg cocok buat muka ni yg super duper sensitip,

Anonymous

Barangnya bagus, baru dipakai 2 harian sudah mulai terlihat efeknya

Hasna

Luvvv banget dabest ini mahh, suka banget sensasinya waktu mijit2 kulit

Tere

❤❤❤❤

Kharisma Ramdhini

Pakaibini pas lgbkerinh mukanya, seneng sekarang udah ga terlalu kering, dan so far cocok aja. Tapi emang bukan berarti ga ada jerawat sih, karena bisa dr faktor makanan juga aku yang bandel hehe. Btw masih nunggu thyme blemish:(

Irti Arismah Employee

kalau aku pakai sebagai first cleanser, ini top bgt krn kulit wajahku cenderung kombinasi oily, pki ini ke kontrol dengan baik. tanpa menghilangkan oil nya dan juga melembabkan.
Jakarta Pusat, DKI Jakarta

Christina dewi

Ini second cleanser terfavorit, bikin moment cuci muka menyenangkan, aromanya suka, setelah cuci muka biasanya kering sekarang udah lembap, kenyal, sukaaaa
Batam Kota, Batam, Kepulauan Riau

Emanuel Agrica Dewanto

Sudah habis bbrp botol dan selalu repucahse..love it
Palopo, Sulawesi Selatan

Dwiyanti Apriliana

second cleanser terenak udah botol ke 3

Yelina Kitty

Produk yang membantu mengembalikan kondisi kulitku. Selama bertahun tahun nyangka kl punya kulit combination. Setelah rutin gantian facial wash ke Raspberry Cleansing Milk ini jd tau kalau ternyata kulitku Dry. Dan semenjak itu jerawat yang muncul pun lebih terkontrol. Btw ini sudah botol kedua ❤️
Beji, Depok, Jawa Barat

Indah astini

sabun muka kesayangan.... enak, walau ga ada busa... n ga buat kulit kering ataupun ketarik... beruntusan aq pun dah bye bye... ini dah botol ke dua hahahha

Eno

Milk cleanser juara, bikin wajah lembab dan kerasa tetep bersih, ga ada kesan ketarik sama sekali setelah makenya.. Favorie milk cleanser

Adhe Hapsari

This has been my fave product since last year. Works well with my super dry skin
Jakarta Selatan, DKI Jakarta

Lily Hoo

Great Cleanser help cleanse while maintaining hydration

Melati purnamasari

Feels clean

Hiyashinta klise

Lembab, jerawat ga muncul, kalau ada jerawat cepat hilangnya