Energizing Coffee Clay Mask 200gr

IDR 748,000.00
200g
Add to Wishlist

Skin Dewi - Organic Skincare

Coffee & Oats mask energizes tired skin. Bentonite Clay and Zeolite brightens and deep cleanse the skin by absorbing excess grime and sebum while also removing dead skin cells.

 

Dewi says:

“I was approached by Keraton Hotel Spa to create a facial regime.  The idea behind this product is to use coffee – a commodity abundant in Indonesia. This mask deeply clean pores, detoxify the skin and has been especially formulated for all skin type, even dry and sensitive skin, by the addition of oats and baobab oil.”


Anonymous

Aku cobain tricknya thyme campur coffee clay ini, jerawat langsung mateng seketika. Jerawat kecil lgsg kempess. Luar biasa

Bentonite Clay

Unclog pores, draws out toxins, naturally exfoliates, softens and brightens skin.

 

Zeolite

Clears blackheads by unclogging pores, clear and prevent pimples, great anti-oxidant protector.

 

Oats

Antioxidants, anti-inflammatory compounds, protect skin from UV and environmental damage, help repair skin damage and heal wounds.

 

Coffee

Increases circulation and helps reduce puffiness as it is high in antioxidant properties. Helps to shrink blood vessels and works great to reduce eye puffiness.

 

Tip: Pour the powder into a clean bowl. Activate using Calming Dew Rose Toner or your favorite toner. Apply to clean skin, leave mask for 8-12 minutes, rinse thoroughly. Continue with your favorite Skin Dewi moisturizer.

 

Best Pair: Calming Dew Rose Toner

 

Ingredients:

Montmorillonite, Zeolite, Coffea Arabica Seed Powder, Avena Sativa Kernel Flour, Bentonite, Coco Caprylate Caprate, Adansonia Digitata Seed Oil, Silica, Quartz, Citrus Aurantium Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Reticulata Peel Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosa Damascena Flower Oil.

Anonymous

Pake buat 1 badan sampe ke belakang punggung, perut dan juga bokong + paha buat bantu selulit dan strechmark juga. Thank you Skin Dewi udah keluarin produk dengan berbagai benefit, 1 jar tapi bisa buat 1 badan

Anonymous

Claymask pertama yang nga ngeringin kulit dan nga bikin kulit cekat cekit pas dipake, love it!

Anonymous

Walau mahal tapi kualitas produknya nga main main sih, salut sama produk lokal. Udh go green trus kualitas nya juga bagus

Anonymous

Bantu banget buat kurangin produksi minyak berlebih di kulit, kulit terasa halus langsung